Sponsorer

Vi är glada och tacksamma att ha dessa sponsorer med oss i arbetet mot att skapa Stockholms bästa skidlopp! Och vi lovar att alla våra samarbetspartners satsar på att ge dig en extra fin upplevelse av Bravura Stockholm Ski Marathon.

 
 

 
Alewalds.jpg

Friluftsliv & Sport

Alewalds

I en bransch som har stora framgångar, har Alewalds med hög kvalitet, noga utvalt sortiment och en utmärkt personlig service stärkt sin ställning i konkurrensen med de stora sportkedjorna.

 

 
B_LIL_logo_black.png

Långt ifrån lagom

Botkyrka Kommun

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv och en av Sveriges yngsta och mest internationella befolkning gör Botkyrka till långt ifrån lagom - en kontrastrik och kreativ mötesplats, full av upplevelser.

 
 
bliz-logo.png

Sportglasögon, Goggles & Hjälmar

Bliz Active Eyewear

Oavsett om det är en lugn löprunda genom skogen, en dagslång cykeltur över bergen eller en snabb nedstigning i ett skidspår i solnedgången kan du lita på att Bliz låter dig behålla fokus.

 
images.jpg

Livsmedel

ICA Maxi Botkyrka

Maxi ICA Stormarknad Botkyrka är personlig och barnvänlig, där du på ett enkelt sätt hittar det du söker under samma tak.

 

 
 
logo-enervit.png

Sportartiklar

Enervit

Med Enervit hjälper du kroppen att prestera optimalt genom tillförsel av energi, mineraler, vitaminer och aminosyror.

 

 
SWIX_Mariginalerna.png

Sportartiklar

Swix

Under vår mer än 60-åriga historia, har Swix varit en av de ledande och mest kända namnen i skidbranschen. Swix produkter är en av de få Norska industriprodukter som finns i butiker över hela världen där det är vinter och snöförhållanden.